Husk de næste 2 klubaftener – der sker spændende ting

Den 26. oktober har vi emnet gummidyr oppe og vende. Der vil være mulighed for at se hvordan man laver en simpel form til et gummidyr af forskellige materialer. Hvordan man støber og farver gummidyr samt hvordan man støber et blyhoved med krog til gummidyret. Der vil være nogle forme man selv kan prøve at støbe sin egne gummidyr i, som man kan tage med hjem. Der vil også være nogle forud støbte jighoveder med krog. (Kun for medlemmer af Storebælt Småbådsklub)

Den 30. november kommer RenSkib og viser hvordan man vedligeholder sin glasfiber båd med produkter fra RenSkib. De kommer med en jolle hvor der vil blive fremvist hvordan og med hvilke produkter man udfører vedligeholdelsen. Mød op og lær en masse nyt eller få det genopfrisket. Vi glæder os til at jer.

Skriv en kommentar