Storebælt Cup, klubture og klubmesterskab 2018

Så er alle datoer til året 2018 kommet på plads. Læs med herunder om Storebælt Cup, klubture og
de nye tiltag omkring klubmesterskabet.

Storebælt Cup 2018

Storebælt Cuppen kommer i år til at ligge i weekenden d. 15. og 16. september. De første sponsorer er allerede på plads og vi håber I alle, igen i år, er med
at gøre Cuppen til et super stævne. Sæt allerede kryds i kalenderen nu og så kommer der meget mere om Cuppen når vi nærmer os.

Klubture og klubmesterskab 2018

Så har vi fået lagt klubturene for 2018 på plads. Datoerne er lagt i kalenderen og beskrivelserne er opdateret og tilmeldingerne klar.

I år bliver lidt anderledes på mange måder. Der er en klubtur på en hel uge til Øland i Sverige og så er klubmesterskabet afgjort på en enkelt tur, nemlig træningen til Storebælt Cuppen. Du kan se meget mere om turene her. Der er både laksetur, hyggetur til Agersø og Langeland, samt torsketur.

Du kan også finde alle ture og beskrivelser i kalenderen på hjemmesiden. Der er tilmeldinger til hver tur, så vi kan følge med i hvor mange der deltager.

Storfanger 2018

Som tidligere bekendtgjort er der også sket ændringer i Storfangere 2018. Man kan i år også tilmelde torsk, hornfisk og laks ud over de 7 andre arter. De nye regler for 2018 kan læses her. Husk at deltage i konkurrencen hvor du løbende over året indmelder dine fangster på hjemmesiden og når året er omme, er der præmier til alle vindere af de enkelte arter og ikke mindst, så kåres ÅRETS STORFANGER. Det eneste det kræver er at du senest 14 dage efter en fangst, tilmelder fangsten på hjemmesiden, ved at indtaste dit medlemsnummer (findes på medlemskortet), navn, vægt, dato for fangst, længde og et målbart foto.

Hjemmesiden

Der er kommet en ny struktur på hjemmesiden omkring klubture og klubmesterskab. Nu findes der en fane med Klubture/mesterskab hvor underpunkterne er delt op i årstal, så man kan kigge på tidligere års regler, ture, resultater osv. Det skulle meget gerne give sig selv og hvis der er problemer så skriv endelig på: Hjemmeside@storebaelt-smaabaadsklub.dk

 

 

 

Skriv en kommentar