Storfangeren kalder på dig…

Kære medlem.

Husk at storfangeren er åben og alle medlemmer kan deltage. Du skal blot tage et målbart foto af din fangst og tilmelde den på hjemmesiden. Hvis du oplever problemer med at tilmelde en fangst eller er i tvivl om hvordan, er du velkommen til at kontakte hjemmeside@storebaelt-smaabaadsklub.dk.

Du kan tilmelde følgende arter

  • Rødspætte
  • Skrubbe
  • Ising
  • Slethvar
  • Pighvar
  • Makrel
  • Havørred
  • Torsk
  • Hornfisk
  • Laks

Der er indtil videre i år tilmeldt 12 fisk i 4 arter, så der er stadig masser af plads til din fangst. Husk at du også automatisk kommer på vores top10 liste over alle klubfisk når du tilmelder din fangst. Vi glæder os til at se din fangst på listen og så er der jo altid en chance for at vinde en præmie når året er omme.

Knæk og bræk.

Skriv en kommentar

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com