Klubmesterskabstur på søndag

Der bliver trængsel ved broen på søndag, hvis vejrguderne er med os. Det vælter ind med tilmeldinger. Det er så dejligt. Sidste frist for tilmelding er fredag aften. Det er udelukkende af hensyn til indkøb af morgenbrød/pølser.
Senest lørdag kl. 12 bliver der meldt ud på hjemmesiden/Facebook om turen bliver afholdt eller om vejret gør det umuligt. Vi håber selvfølgelig på, at vi kan komme ud.
Link til tilmelding finder du her
Se hvem der deltager på linket her

Nu har vi ikke holdt klubaften inden denne tur, men skulle du være i tvivl om hvordan det foregår ved rampen, eller hvor vi skal fiske henne eller hvordan, så spørg endelig løs på havnen når vi ses. Der vil være masser af klubkammerater der vil hjælpe dig 🙂 Du kan også skrive i vores forum på hjemmesiden.

Vi glæder os til at se jer alle sammen.

Klubmesterskabsudvalget.

Skriv en kommentar

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com