Klubmærker, medlemskort og klubaktiviteter

Så er de midlertidige medlemsbeviser begyndt at blive udsendt til jer medlemmer der har betalt kontingent. De kan bruges som bevis på medlemskab indtil de fysiske mærker og kort bliver udsendt. Mærker og fysisk medlemskort fremsendes forventeligt slut februar.

Klubaktiviteterne er stadig på vågeblus, men der bliver arbejdet på planerne. Vi håber at kunne starte klubmesterskabet op i april måned. Det er planen, at det igen i år kommer til at bestå af en del ture og med forskellige udgangshavne.

Vi kan heller ikke udelukke at generalforsamlingen kan blive påvirket af Corona situationen og må udskydes ligesom sidste år. Vi kan kun afvente og se tiden an.

Klubaftener og de aktiviteter der ligger her, er også på vågeblus indtil videre. Så snart restriktionerne hæves og det virker forsvarligt at mødes, vil vi skrue op for blusset og sætte gang i vores aftaler.

Husk at storfangeren er åben for 2021, så I kan sagtens fiske igennem og melde fangster ind.

Skulle en af jer medlemmer sidde inde med en god ide til ting vi kan gøre under de nuværende forhold, så hold jer endelig ikke tilbage. Vi er meget åbne for input 🙂

Skriv en kommentar

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com