Tilmelding til klubmesterskabet 2021 er åbnet!

Nu kan du tilmelde dig til klubmesterskabsturene 2021 på hjemmesiden. Du kan finde alle turene i kalenderen og her ligger tilmeldingen også. Du kan også bruge menuen Klubmesterskab og klikke und under Klubmesterskab 2021 og se reglerne, turene/tilmelding, se allerede tilmeldte og sidst men ikke mindst kan du også se delresultater og samlet stilling. Du kan også finde derind via den store blå knap til højre på forsiden, som hedder Klubmesterskabsture 🙂

Vi glæder os meget til at komme i gang med fisketurene igen og se alle jer andre på vandet.

Knæk og bræk.

2 kommentarer til “Tilmelding til klubmesterskabet 2021 er åbnet!”

    • Vi glæder os virkelig også. Håber at alt flasker sig, så vi kan komme afsted på vandet Klaus 🙂

      Svar

Skriv en kommentar

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com