Hyggelig klubaften i torsdags

I torsdags holdt vi igen en hyggelig klubaften, hvor de fremmødte fik lov til at prøve kræfter med støbning af gummidyr. Der var også flere der fik lært at binde nogle gode ophængere. Vi fik både lavet nogle gode støbninger og nogle mindre heldige støbninger, men alt i alt gik det rigtig godt. Der blev blandet farver og eksperimenteret med forskellige kombinationer. Vi fandt også ud af at plastikmassen ikke lugter så godt når den brænder på 🙂 Vi fik også hilst på en par nye medlemmer og ønsket dem velkommen i klubben. De fik også en masse røverhistorier med på vejen og der blev snakket forsikringsordning hen over kaffen. En rigtig hyggelig klubaften i gode fiskekammeraters selskab. Vi kan kun opfordre til at deltage i disse hyggelige arrangementer.

Der kommer en guide til at lave form og støbninger her på siden i løbet af en uges tid.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar