Storfanger 2018 – ændringer i reglerne

Så er der nyt omkring storfangerkonkurrencen i Storebælt Småbådsklub. Du kan fra næste år af, altså 2018, også tilmelde torsk, hornfisk og laks ud over de 7 andre arter. De nye regler for 2018 kan læses her. Husk at deltage i konkurrencen hvor du løbende over året indmelder dine fangster på hjemmesiden og når året er omme, er der præmier til alle vindere af de enkelte arter og ikke mindst: kåres ÅRETS STORFANGER. Det eneste det kræver er at du senest 14 dage efter en fangst tilmelder fangsten på hjemmesiden, ved at indtaste dit medlemsnummer (findes på medlemskortet), navn, vægt, dato for fangst, længde og et målbart foto. Et målbart foto kunne se således ud:

 

 

 

 

 

 

Som noget nyt kan du nu også upload et trofæ billede. Altså et lidt pænere billede af fx fanger og fisk. Det er ikke obligatorisk, som det målbare foto er, men det ser måske lidt pænere ud på storfangerlisten eller rekordlisten. Herunder er vist et par eksempler på hvordan et trofæ billede kunne se ud 🙂

 

 

 

 

 

 

Hvis du vil have et trofæ billede til nogle af dine eksisterende uploads, så kontakt Hjemmeside@storebaelt-smaabaadsklub.dk

Skriv en kommentar

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com