Tips til storfangeren

Det største problem ved tilmelding af fangst til storfanger er billedstørrelse. Da siden umiddelbart har en grænse på 2MB pr billede der uploades, opstår der nogle gange en konflikt, da vores telefoner tager billeder der ofte fylder det dobbelte eller mere. Det betyder at man skal ind og ændre størrelsen på billedet inden uploade. Det kan forholdsvis nemt klares med nogle “image resize” apps, men kan også drille ind i mellem. En nem løsning på dette problem, er simpelthen at sende de billeder man skal bruge, til sig selv via SMS. Det lyder måske lidt underligt, men denne fremgangsmåde gør at telefonen automatisk skalerer billedet og dermed også størrelsen på billedfilen. Det løser i det flest tilfælde problemet. Dvs. send de billeder du skal bruge, til dig selv via sms. Gå ind i SMS’en og gem billederne på din telefon. De nye gemte billeder er nu mindre i størrelse og kan uploades. På denne måde har du stadig de gamle originale billeder, men også de skalerede billeder. Du kan evt. slette de skaledere billeder efter indsendelse. Det andet typiske problem, er at man ikke kan huske sit medlemsnummer. Det står på dit medlemskort 🙂

Sidste udvej er at trække hjælp-kortet. Det er også ok. Så kontakt hjemmeside@storebaelt-smaabaadsklub.dk

Skriv en kommentar

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com