2 kommentarer til “Storebælt Cup 2018 – fuld resultatliste”

 1. Tak for en fantastisk velafviklet Storebælstcup.
  Jeg har et spørgsmål vedrørende resultatlisten.

  I artskonkurrencen har man en placering på art og en endelig placering. Det samme er gældende ved fladekonkurrencen. Placering på flade og endelig placering.

  Hvordan skal det gennemskues?
  Og når man står på fladelisten, kan man så ikke stå på artslisten? Eller hvordan?

  Svar
  • Hej Jonas. Tidligere har vi haft svært ved at levere data så I kunne se alle resultater osv. I år har vi sideløbende med det normale indvejningssystem, kørt et andet system som skal levere de lister her, som er sjove at studere og lave taktik efter. Det er sådan at du kun kan vinde i enten fladerækken eller artsrækken, men du behøver ikke “tænke” over hvor du er bedst placeret. System vil automatisk sørge for at du ender i den række hvor du er bedste placeret. Hvis du ender på samme placering i begge rækker, så “vinder” artsrækken. Så placering på flade fx er der hvor du er placeret ud af alle i fladerækken, men fordi nogle kan rykke over i artsrækken hvis de er bedre placeret der, så vil du automatisk “hoppe op” i rækken. Så den endelige placering er der hvor du ender efter at alle er placeret rundt i arts og flade rækken. Håber det besvarer dit spørgsmål ellers skriver du bare igen. Mvh Kristian

   Svar

Skriv en kommentar