Medlemskort er på vej

Hej alle

Jeg får en del spørgsmål angående dette års medlemskort og er evigt bevidst om at de er en smule forsinkede. Jeg har desværre været arbejdsramt på det seneste og det har taget mig lidt længere tid end forventet at få styr på medlemmerne som er tilbage efter årsskiftet. (Der falder altid et par stykker fra)

Men i der er her endnu – og i er mange – skal have tak for jeres tålmodighed.

Mvh
Kasserer
Lasse Bager

5 kommentarer til “Medlemskort er på vej”

 1. Hej Kristian
  Mit medlems nr. et 83.
  Jeg har modtaget medlemskort for 2019, men klistermærker er for 2018 ??
  Er det mærker for 2019 til båden
  Finn Larsen

  Svar
 2. Hej Kristian

  Hvordan går det med års mærker for 2020 😉 Bliver de sendt eller skal de hentes i klubben

  Mvh Kim Gyldsø

  Svar

Skriv en kommentar

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com