Ny rabataftale med www.effektlageret.dk

Så kan vi løfte sløret for en ny rabataftale. Det er med stor fornøjelse at vi kan præsentere en aftale med Effektlageret hvor du kan købe alt fra endegrej og udstyr til fiskeri efter laks, flade, torsk osv. til outdoor udstyr og jagt. Alle medlemmer af Storebælt Småbådsklub kan benytte rabatordningen hos Effektlageret som er på 15% og den gælder både i den fysiske butik og i webshoppen. Rabatten gælder på alle varer i butikken, der ikke er nedsat i forvejen. Gælder ikke elektronik.

Du finder yderligere information om din rabatkode på det medlemskort. BEMÆRK: Aftalen er så ny og frisk, at vi melder ud så snart rabatkoden er aktiveret og kan bruges. Det sker meget snart.

Læs mere om vores rabataftaler her

Skriv en kommentar

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com