Klubmesterskab 2020 er skudt i gang! (igen)

Så er der skudt gang i Klubmesterskabet 2020 – for anden gang

Vi nåede lige en tur i den nye klubmesterskabsform inden Corona ramte Danmark. Nu er vi kommet dertil hvor sommerferien er overstået, forsamlingsforbuddet er hævet og nu tør vi skyde resten af klubmesterskabet i gang. Desværre har ingen af de tidligere medlemmer af klubmesterskabsudvalget ønsket at fortsætte i udvalget og derfor har det nye udvalg fyldt indhold i de i forvejen reserverede datoer og ændret en smule på regelsættet, men formatet er stadig det samme.

Vi glæder os meget til at se jer til turene og se hvem der kan fiske sig til at blive klubmester i 2020. Året der helt sikkert vil blive husket. Det er vigtigt lige at læse regelsættet igennem igen, da der er lavet en del justeringer.

Her er link til information, men ellers findes alle oplysninger i menuen under Klubture/klubmesterskab -> Klubmesterskab -> Klubmesterskab 2020. Datoer og information kan også ses i kalenderen på hjemmesiden.

Information / regler

Turene og tilmelding

Vi glæder os til at se jer alle til klubmesterskabsturene.

Knæk og bræk.

Skriv en kommentar

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com