Aflysning af klubaftener og afslutning

Klubben
Det er med stor ærgrelse, men også med stor respekt for Corona tiltagene i Danmark, at en enig bestyrelse lukker klubben ned resten af året. Det vil sige at klubaftenen på torsdag d. 29. oktober, klubaftenen d. 26. november og juleafslutningen d. 9. december er AFLYST. Brug endelig forummet til at være social på. Stil spørgsmål, beret om fisketure eller fortæl os om dine tips og tricks.

Klubmesterskabsturene
Vi satser på at afholde de 2 sidste klubmesterskabsture, men der kommer nogle praktisk ændringer til turene. Mere om det når vi nærmer os næste klubmesterskabstur.

Vi håber at kunne starte på en frisk i det nye år og se lige så mange medlemmer til klubaftenerne som vi har været de sidste par gange. Samtidig håber vi på forståelse for beslutningerne og for at I alle kommer godt igennem disse tider.

Vh.
Bestyrelsen

Skriv en kommentar

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com