Klubmesterskab 2021

Så er datoerne for klubmesterskabet 2021 sat og de overordnede rammer for turene er planlagt. Du kan se datoerne og beskrivelser af turene i kalenderen på hjemmesiden. Hjemmesiden vil også løbende blive opdateret med mere udførlige beskrivelser af turene og tilmelding.

Klubmesterskabet 2021 byder på nogle spændende og anderledes ture. Vi kan i flæng nævne en laksetur med sms indvejning, en lottofisk konkurrence hvor man selv vælger art og en 24 timers LE MAN fisketur! Skynd dig ind i kalenderen, find datoerne og sæt kryds i kalenderen.

Så snart tilmeldingen åbner, skriver vi lige ud igen.

Vi glæder os til at jer alle og forhåbentlig bliver det snart muligt at mødes i klubben også.

Knæk og bræk.

Skriv en kommentar

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com