Genåbning af klubben

Endelig ser det ud til at vi kan begynde at mødes i klubben igen. Efter den nyeste udmeldinger løftes forsamlingsforbuddet til 50 personer fra d. 21. maj. Derfor vil vi gerne invitere alle medlemmer der har lyst, til klubaften d. 27. maj kl. 19.00 i sejlerstuen. Der er allerede en del nye medlemmer og vi vil selvfølgelig gerne tage godt imod både nye og gamle medlemmer. Der vil ikke være et decideret emne på denne første klubaften, men vi tager lidt trolling grej med og hvis nogle har lyst til at høre om hvordan man bruger en dipsy diver eller en sideplaner, så er der mulighed for det. Det kan også være nogle af de gamle og garvede vil fortælle lidt om deres tricks med samme grej.

Vi glæder os virkelig meget til at ses med jer alle igen.

Der indkaldes til generalforsamling snarest, men det kommer i en separat besked.

Skriv en kommentar

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com