Så blev klubmesterskabet 2020 skudt i gang!

Søndag d. 26/1 blev klubmesterskabet 2020 skudt i gang fra Skovshoved havn hvor 6 både med besætning var mødt op. Det blev til en rigtig god dag på vandet og der blev fanget en del torsk. Under og efter indvejningen blev der hygget på havnen med pølser og brød. Super hyggeligt og fed stemning. Vi kan kun opfordre til at deltage. Michael Poulsen løb med dagens største torsk og fører lige pt klubmesterskabet 2020. Nu kigger vi fremad mod næste klubmesterskabstur hvor der igen skal hygges, men også konkurreres! Husk at du “kun” behøver at kunne deltage i 4 af turene for at have en chance for at vinde.
Resultaterne for de enkelte ture og det samlede pointregnskab/stilling kan ses under Klubmesterskab i menuen.
Der findes lidt billeder fra turen her.
Læs meget mere om klubmesterskabet under menuen Klubmesterskab 2020.

Skriv en kommentar

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com